Update toekomst centrum De Hoog

SAMEN NAAR EEN GEZONDE TOEKOMST

Beste mensen,

Ons biljart- en denkcentrum is alweer enkele maanden gesloten als gevolg van de corona-pandemie.  We hadden de hoop u vanaf 2 januari weer te kunnen ontvangen, maar gezien de stijgende besmettingscijfers en de nu door de overheid opgelegde strengere maatregelen is deze datum niet haalbaar. Dat betekent dat De Hoog voorlopig gesloten zal blijven.

Onze medewerkers en vrijwilligers staan te popelen om weer in actie te komen en onze leden ongetwijfeld ook, maar helaas zal dat op korte termijn niet gebeuren. Gelukkig hebben we ook goed nieuws te melden. Dankzij de ruimhartige hulp van de overheid hebben we de financiële schade beperkt kunnen houden. Ook zijn we dankbaar voor de financiële en morele steun van onze leden en verenigingen.

Belangrijk is dat het bestuur met verhuurder Siroco (het beleggingsfonds van de familie De Hoog) afspraken heeft kunnen maken voor dit en volgend jaar. We hoeven ons voorlopig geen zorgen te maken, hoewel er nog veel moet gebeuren. Zo hopen we dat de recent ingestelde werkgroep begin volgend jaar aan de slag kan met het verwerven van extra inkomsten. Daarmee kunnen we de komende jaren financiële armslag creëren voor nieuwe projecten en investeringen.

Ondanks de beperkende maatregelen wensen wij u namens alle medewerkers en vrijwilligers fijne feestdagen. We hopen u allen zo snel mogelijk in het nieuwe jaar in goede gezondheid weer te kunnen ontvangen.

Het bestuur van De Hoog

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.