Update april 2021

Beste sporters,

Het duurt helaas nog even eer we weer met elkaar kunnen sporten in ons biljart- en denkcentrum. Medio oktober vorig jaar waren we gedwongen De Hoog (opnieuw) te sluiten in verband met de coronamaatregelen. Toen spraken we nog de hoop uit dat we ergens in januari onze leden weer konden ontvangen, maar helaas blijkt de werkelijkheid weerbarstiger.

Onze medewerkers en vrijwilligers staan echter klaar om jullie weer te ontvangen, zodra dit mogelijk is. Als we kijken naar het recente openingsplan van de overheid, kunnen we voor de biljarters mikken op eind mei/begin juni.  Mochten de denksportverenigingen eerder dan augustus/september weer willen starten, kunnen ze hiervoor contact opnemen met Rianne Schuizeman via info@bjbgouda.nl of 06-51871086.

We moeten uiteraard de nodige slagen om de arm houden, want het kabinet pint zich niet vast op harde beloftes. Bovendien zullen we ook bij heropening rekening moeten houden met restricties: looproutes, voldoende afstand houden en tevoren een afspraak maken, dat zal voorlopig net zo blijven als in de periode voor oktober.

Eén ding is in elk geval zeker: De Hoog gaat de deuren weer openen. Met de geweldige steun van onze leden, verenigingen, onze verhuurder en de overheid hebben we de verliezen beperkt kunnen houden. We kunnen dankbaar constateren dat De Hoog 2020 redelijk ongeschonden is doorgekomen. Ook voor de eerste helft van dit jaar rekenen we op financiële steun. We hopen dus dat de tweede helft van 2021 een feestje kan worden!

Het bestuur van De Hoog

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Biljart, Bridge, Dammen, Go, Schaken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.