Bridge

We mogen weer in de zaal spelen !!

Met ingang van 1 september is bridgen in de zaal weer mogelijk.

In het belang van u en de andere bezoekers doen wij er alles aan om het zo veilig mogelijk te houden. De zaal is voorzien van een zeer hoogwaardig luchtzuivering systeem. Wij verwachten van u dat u ofwel gevaccineerd bent tegen Covid-19, getest bent minder dan 24 voor aanvang of kunt aantonen dat u genezen bent van Corona. En dat u zich houdt aan de algemene regels zolang de overheid die voorschrijft: veelvuldig handen wassen, desinfecteren en niesen of hoesten in uw elle boog.

En wie ziek is of een patiënt in de naaste omgeving heeft, die blijft thuis! Meldt u zich in dat geval af bij de contactpersoon van uw vereniging.

—————————————————————————————————-

Bridge is een sport en spel voor jong en oud.

De volgende verenigingen hebben onderdak gevonden in centrum “de Hoog”

Bridgeclub Schoppen 2,

Maandagmiddag aanvang 13.30, inloopclub, dat houdt in, dat men geen lid hoeft te worden.  Men komt en betaalt voor het spelen, kosten zijn €4,50 per paar. Er wordt in 2 lijnen gespeeld. De vrijheid, dat men zich niet hoeft af te melden  bij vakanties, andere bezigheden of ziekte, is de charme van deze club.

 

Bridgeclub de Gouwe Switch.   http://www.nbbclubsites.nl/club/5049/

Woensdagmorgen aanvang 9.30, deze club is lid van de NBB. Er wordt indien mogelijk in 2 lijnen gespeeld. Nieuwe leden zijn altijd welkom, het is een gezellige club.

 

Bridgekring Ons Genoegen,   http://www.nbbclubsites.nl/club/5016/

Donderdagavond aanvang 19.45, deze club is de oudste club van Gouda, tevens lid van de NBB. Er wordt indien mogelijk in 3 lijnen gespeeld.

Donderdagmiddag is er inloopmiddag voor beginnende bridgers van 13.30 tot 17.00. U wordt lid van Bridgekring Ons Genoegen óf u betaalt € 2,00 per keer. Hier kunt u ook zonder partner terecht.

Tevens wordt door leden van BKOG les gegeven aan beginners om het spel te leren en aan ervaren spelers om hun kennis uit te breiden.

De eerstvolgende cursus voor starters begint op 5 oktober 2021. Wilt u meer informatie of aanmelden? Dan kan dat via mail info@bjbgouda.nl of telefonisch 06-51871086.