Bridge

Helaas mogen wij vanwege de corona-crisis voorlopig nog steeds niet bij elkaar komen om te bridgen. Ons bestuur en die van de bridgeclus denken voortdurend na over hoe hier mee om te kunnen gaan en toch het clubgevoel te behouden.
Via mail houden de besturen hun leden zo goed mogelijk op de hoogte. Zo hebben de leden van BKOG dan ook berichten gekregen over de mogelijkheid om via StepBridge toch binnen de eigen vereniging bridge-actief te kunnen blijven. Inmiddels is 23 april de eerste avond gespeeld met 30 paren!
De enthousiaste reacties achteraf maakt dat BKOG, de NBB en StepBridge er dus goed aan hebben gedaan om dit mogelijk te maken.
Voorlopig, zolang we nog niet weer bij elkaar kunnen komen, is dit ook nog eens gratis voor die leden.
Het is helaas niet mogelijk om, zoals bij de zomercompetitie, ook niet-leden mee te laten doen. Maar wie toch graag zou willen aansluiten kan tot 1 september gratis lid worden van Ons Genoegen en gratis meespelen via Stepbridge.
Neem in dat geval contact op met het secretariaat van BKOG Cockie Alleijn
Zie ook: StepBridge

—————————————————————————————————-

Bridge is een sport en spel voor jong en oud.

De volgende verenigingen hebben nu al onderdak gevonden in centrum “de Hoog”

Bridgeclub Schoppen 2,

Maandagmiddag aanvang 13.30, inloopclub, dat houdt in, dat men geen lid hoeft te worden.  Men komt en betaalt voor het spelen, kosten zijn €4,50 per paar. Er wordt in 2 lijnen gespeeld. De vrijheid, dat men zich niet hoeft af te melden  bij vakanties, andere bezigheden of ziekte, is de charme van deze club.

 

Bridgeclub de Gouwe Switch.   http://www.nbbclubsites.nl/club/5049/

Woensdagmorgen aanvang 9.30, deze club is lid van de NBB. Er wordt in 2 lijnen gespeeld. Nieuwe leden zijn altijd welkom, het is een gezellige club.

 

Bridgekring Ons Genoegen,   http://www.nbbclubsites.nl/club/5016/

Donderdagavond aanvang 19.45, deze club is de oudste club van Gouda, tevens lid van de NBB. Er wordt in 3 lijnen gespeeld.

Donderdagmiddag is er inloopmiddag voor beginnende bridgers van 13.30 tot 17.00. U wordt lid van Bridgekring Ons Genoegen óf u betaalt € 2,00 per keer. Hier kunt u ook zonder partner terecht.

Tevens wordt door leden van BKOG les gegeven aan beginners om het spel te leren en aan ervaren spelers om hun kennis uit te breiden.

De eerstvolgende cursus voor starters begint op dinsdagavond 17 september 2019, de eerstvolgende vervolgcursus op woensdagavond 18 september 2019. Wilt u meer informatie of aanmelden? Dan kan dat via mail rschuizeman@hotmail.com of telefonisch 06-51871086.