Biljart

P1020274Biljarten is een leuk spel, dat op elk niveau gespeeld kan worden. Iedereen heeft zijn eigen gemiddelde waaraan een aantal te maken caramboles is gekoppeld. Zo is het mogelijk dat minder sterke spelers kunnen uitkomen tegen, en winnen van, sterkere spelers. Populaire spelsoorten zijn: libre, bandstoten en driebanden.

De Hoog beschikt over een tweetal professionele wedstrijdtafels en diverse kleinere biljarttafels.

Biljarten bij De Hoog:

Biljarten bij De Hoog is op verschillende manieren mogelijk:

  1. U kunt lid worden van de biljartvereniging Nieuwe Gouwe. Dit biljartcentrum is de thuishaven van biljartvereniging Nieuwe Gouwe, die voorheen de naam Westhaven droeg. BC Nieuwe Gouwe heeft teams die zowel actief zijn in de recreantencompetitie als in de competities welke onder de hoed van de KNBB Midden Holland vallen. Daarnaast worden er diverse interne en externe toernooien en competities georganiseerd.
  2. U kunt lid worden van biljartvereniging de Musketier. Dit biljartcentrum is de thuishaven van biljartvereniging de Musketier, welke voorheen gevestigd was in Bodegraven. Biljartvereniging de Musketier heeft teams die actief zijn binnen de competities welke onder de hoed van de KNBB Midden Holland vallen. Daarnaast worden er diverse interne en externe toernooien en competities georganiseerd.
  3. U kunt donateur of lid worden van de Sociëteit van de Stichting De Hoog. Hierbij biljarten zonder lid te zijn van een vereniging en deel te nemen aan verenigingsactiviteiten is ook mogelijk bij Biljartcentrum de Hoog. De sociëteit biedt tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan de landelijke competities Driebanden Groot.
  4. Zie voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden ook het huishoudelijk reglement van de Sociëteit:

Biljarten is een sport voor jong en oud, man en vrouw! Aarzel niet om bij ons binnen te stappen. We hebben een keu voor u om het spel uit te proberen of weer op te pakken, want veel mensen hebben in hun jeugd wel eens gespeeld. Er is altijd wel iemand aanwezig die u helpt om de eerste caramboles te maken!

Ook biljartles is mogelijk.

We hopen u te zien.

Volg de standen en uitslagen via onderstaande links.

Nieuwe Gouwe 1

Nieuwe Gouwe 2

Nieuwe Gouwe 3

Nieuwe Gouwe 4

Nieuwe Gouwe 5

Musketier 1 driebanden B1

Musketier 2 driebanden B1

Musketier 3 C1

Musketier 4 libre C3

Musketier 5 libre C3

Musketier 6 libre C3

Musketier 7 libre C4

KlaBilAdo 3e div

De Hoog biljartsocieteit 3e div

Driebandenteam De Hoog 4e div

De Hoog/ vd Wilt kader