Vrienden & Sponsors

Word Vriend, Clublid of Sponsor van Vrienden van De Hoog

Biljarten, bridgen, schaken, dammen, go – het kan allemaal weer in De Hoog. Zoals het bestuur eerder heeft gemeld is dankzij brede (financiële) steun van iedere betrokkene de continuïteit van ons centrum voorlopig gewaarborgd.

Dat betekent echter niet dat wij met z’n allen achterover kunnen leunen. Er moet nog heel wat gebeuren voordat De Hoog op langere termijn levensvatbaar is. Er moeten extra geldstromen worden gecreëerd voor investeringen en vernieuwingen. Daartoe is sinds 1 januari 2022 een nieuwe stichting actief die zich inzet voor de toekomst van de genoemde sporten, de verenigingen en ons centrum: Stichting Vrienden van De Hoog. De stichting wordt ondersteund door een werkgroep die bestaat uit leden van de verenigingen.

Kijk daarom eens op de website www.vriendenvandehoog.nl. Hier kunt u alles lezen over doelstellingen, acties en activiteiten en hoe u ons kunt ondersteunen.
De mogelijkheden op een rijtje:
– Word lid van de Vrienden voor € 50  (of meer) per jaar. De opbrengst komt ten goede aan allerlei activiteiten tot bevorderingen van onze sporten. U kunt zich aanmelden via de website of via een formulier dat aan de bar van centrum De Hoog is te verkrijgen.
– Meld u aan voor de Club van 100. Voor € 100 per jaar wordt u lid van deze exclusieve club waarvoor een jaarlijks evenement wordt georganiseerd en een vermelding krijgt op een bord in het centrum. U kunt zich aanmelden via de website of via een formulier dat aan de bar van centrum De Hoog is te verkrijgen.
– Heeft u of uw familie, vrienden of kennissen een winkel of bedrijf, dan zou het mooi zijn als zij zich aanmelden als sponsor. Uiteraard doet de stichting wat terug. Via bijvoorbeeld een reclamebord binnen of buiten, het verbinden van de sponsornaam aan een evenement en reclame maken op de website en in de nieuwsbrieven. Voorbeelden van sponsoring staan op de website, maar u kunt altijd bellen met voorzitter Theo Daanen om (andere) mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer weten? Heeft u andere ideeën voor steun aan de Vrienden? Laat het ons weten. U kunt de Stichting Vrienden van De Hoog altijd mailen via info@vriendenvandehoog.nl.
Of neem contact op met een van de bestuursleden: Theo Daanen (voorzitter), tel. 06-18829527, Martin de Bruin (secretaris), 06-37567521, Irene Smits (penningmeester), 06-40261666

 

Stichting Vrienden van De Hoog
Bankrekening ABN Amro: NL05ABNA0106550314
RSIN-nummer: 863063706
Inschrijving Kamer van Koophandel: 84013052