Sluiting om 18.00 uur

Het besluit van de overheid om met ingang van dit weekeinde alle horeca in de avonduren te laten sluiten, heeft ook gevolgen voor ons centrum. Gedurende drie weken kunnen biljarters en denksporters alleen overdag (maandag tot en met zaterdag) terecht. Het centrum zal om 18.00 uur dichtgaan.

De biljartbond heeft inmiddels besloten de avondcompetities op te schorten. De middagcompetities gaan gewoon door.

De bridgebond adviseert dringend om niet fysiek te bridgen. Bridgekring Ons Genoegen organiseert opnieuw stepbridge. Ook niet-leden van BKOG zijn welkom. Zie voor meer informatie hierover de clubsite.

We hopen dat we vanaf maandag 6 december weer helemaal open mogen.

De coronaregels blijven uiteraard van kracht. U heeft alleen toegang tot ons centrum indien u beschikt over een vaccinatiebewijs met QR-code, een herstelbewijs (minder dan zes maanden hersteld van corona) of een testbewijs (negatieve uitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit).

Desinfecteer uw handen voor u de zaal betreedt en houdt zoveel mogelijk 1,5 meter afstand. Voorkom drukte bij de bar. En uiteraard: blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.