Gratis opleiding “Besturen met Impact” voor sportverenigingen

In het nieuwe seizoen gaat de KNVB proberen een opleiding “Besturen met Impact” te organiseren voor geïnteresseerde (kandidaat-)bestuursleden voor de sportverenigingen in de gemeente Gouda.

Informatie

Meer informatie over deze opleiding lees je via de volgende link: Opleidingen | KNVB

Daarnaast is de volgende informatie van belang:

  1. Het is de bedoeling de opleiding in de loop van het najaar (september/oktober) te starten.
  2. De opleiding behelst vier (4) avonden, die steeds op maandag worden gehouden.
  3. De locatie van de bijeenkomsten proberen we zo veel als mogelijk lokaal of regionaal te organiseren. Wanneer er binnen de gemeente Gouda 16 deelnemers zijn, dan gaan we deze binnen de gemeente organiseren.
  4. Wanneer het aantal deelnemers niet voldoende is deze opleiding lokaal te organiseren, dan gaan we dit combineren met de deelnemers uit de omliggende gemeenten. De bedoeling is wel dat de reistijden voor de deelnemers tot een minimum worden beperkt.
  5. De locatie waarop de avonden worden gehouden rouleert steeds per avond.
  6. Info rond eigen bijdrage: Voor deelname aan de opleiding is een eigen bijdrage verschuldigd van € 100,00. De gemeente Gouda is bereid deze kosten voor de rekening te nemen vanuit het lokale Sportakkoord. Hierdoor kun je dus gratis aan deze opleiding deelnemen. Hulde hiervoor!
  7. De opleiding is bij uitstek geschikt voor bestuursleden van sportverenigingen, maar ook voor kandidaat-bestuursleden is deelname zeker aan te bevelen.

Heb je vragen, dan kun je die uiteraard laten weten.

Zodra er meer bekend is over de voortgang (aantal deelnemers, start opleiding e.d.), dan ga ik je hierover informeren, nadat jij je voor de opleiding hebt ingeschreven.

Mocht je willen deelnemen aan de opleiding, dan kun je je alvast inschrijven via de volgende link: https://diy.smartallies.nl/s/nl/64940b65637ce

Van harte aanbevolen uiteraard.

Heb je de opleiding zelf al gevolgd, dan kun je deze mail uiteraard als niet ontvangen beschouwen. In dat geval wil ik je vragen jouw mede-bestuursleden enthousiast te maken de opleiding te gaan volgen.

 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Biljart, Bridge, Dammen, Go, Schaken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.