Centrum de Hoog

Centrum De Hoog is gevestigd adres  Nieuwe Gouwe 11b.  Het Centrum is goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en auto. Met medewerking van de andere bedrijven is er een groot aanbod aan parkeerplaatsen. Een fietsenstalling ontbreekt niet. Voor invaliden zijn verschillende voorzieningen gemaakt (lift, toilet en geen drempels)

Het gebouw is ontwikkeld om het biljarten en de denksporten in Gouda op een hoger nivo te brengen. Biljarters en verenigingen voor  GO-spelers, Dammers, Schakers en Bridgespelers hebben in de Hoog  een nieuwe speelgelegenheid gevonden.

Het gebouw is 7 x 24 uur beschikbaar voor de gebruikers. Buiten de reguliere openingstijden  is het gebouw na afspraak open.

Het Centrum heeft 2 verdiepingen van 400 m2 .

Op de bovenste verdieping is de biljartzaal gesitueerd. Deze zaal is via een speciale invalide lift  bereikbaar. Er staan 6 biljarts en 2 matchplay biljarts.

Verder is er ruimte, die zeer geschikt is voor de denksporters  (een speelzaal en een analyse zaal naast elkaar).

Op de begane grond is een grote bridgezaal. Voor speciale evenementen kunnen meer dan 140 bridgers goed onderdak vinden. Naast de grote speelzaal is er op de begane grond nog cursus- en vergaderruimte.

De verschillende ruimtes zijn ook zeer geschikt voor bordspelen en klaverjassen.

Naast het (wedstrijd) spelen staat ook het gezellig samenzijn. Zowel boven als beneden staat een bar.