Bridgen voor Unicef

Op zondagmiddag 18 november organiseren wij o.l.v. Bridgekring Ons Genoegen en in samenwerking met de Nederlandse bridgebond en Unicef een bridgedrive: Harten Troef

Ook dit jaar vinden de bridgedrives weer plaats in de maand november en in zo’n 50 steden in Nederland. En dat er een aanzienlijke bijgedragen geleverd kan worden om de wereld voor kinderen beter te maken is een feit. Niet alleen de terugblik van de bridgedrive van vorig jaar bewijst dit, maar daarmee ook de hulp aan kinderen.
Thema: Kinderen op de vlucht

Kinderen vluchten met hun familie of alleen voor oorlog, geweld, extreme armoede en natuurrampen. Oorzaken waar ze niets aan kunnen doen, maar waarvoor ze wel de hoogste prijs betalen. Leren, spelen, gezond opgroeien in een veilige omgeving: dat zit er niet in als kinderen op de vlucht zijn. Gezamenlijk kunnen wij hulp bieden in conflictregio’s, in Europa én in Nederland.

Kosten € 40,- per paar (incl. een hapje en 2 consumptiebonnen)

Uw aanmelding is definitief na overmaking van € 40,- op NL13 RABO 0366870602 t.n.v. BK Ons Genoegen onder vermelding van UNICEF drive.

Maximaal 50 paren en vol=vol.

Informatie en aanmelding: Rianne Schuizeman, 06-51871086, rschuizeman@hotmail.com

Dit bericht is geplaatst in Bridge. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.