Bridge

Bridge is een sport en spel voor jong en oud.

De volgende verenigingen hebben nu al onderdak gevonden in centrum “de Hoog”

Bridgeclub Schoppen 2,

Maandagmiddag aanvang 13.30, inloopclub, dat houdt in, dat men geen lid hoeft te worden.  Men komt en betaalt voor het spelen, kosten zijn €4,50 per paar. Er wordt in 2 lijnen gespeeld. De vrijheid, dat men zich niet hoeft af te melden  bij vakanties, andere bezigheden of ziekte, is de charme van deze club.

 

Bridgeclub de Gouwe Switch.   http://www.nbbclubsites.nl/club/5049/

Woensdagmorgen aanvang 9.30, deze club is lid van de NBB. Er wordt in 2 lijnen gespeeld. Nieuwe leden zijn altijd welkom, het is een gezellige club.

 

Bridgekring Ons Genoegen,   http://www.nbbclubsites.nl/club/5016/

Donderdagavond aanvang 19.45, deze club is de oudste club van Gouda, tevens lid van de NBB. Er wordt in 3 lijnen gespeeld.

Donderdagmiddag is er inloopmiddag voor beginnende bridgers van 13.30 tot 17.00. U wordt lid van Bridgekring Ons Genoegen óf u betaalt € 2,00 per keer. Hier kunt u ook zonder partner terecht.

Tevens wordt door leden van BKOG les gegeven aan beginners om het spel te leren en aan ervaren spelers om hun kennis uit te breiden.

De eerstvolgende cursus voor starters begint op dinsdagavond 17 september 2019, de eerstvolgende vervolgcursus op woensdagavond 18 september 2019. Wilt u meer informatie of aanmelden? Dan kan dat via mail rschuizeman@hotmail.com of telefonisch 06-51871086.

  • Laatste nieuws

  • ___________________________________

  • Geplande activiteiten