Tijdelijke sluiting centrum

Na intensief overleg hebben we besloten om het centrum De Hoog met ingang van vrijdag 13 maart tot nader order te sluiten in verband met het coronavirus.

Voorlopig volgen wij de algemene richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet (in ieder geval t/m 28 april). We zullen als bestuur steeds overleg voeren over de actualiteit.
Ook alle biljart- en bridgecompetities zijn door de zowel, biljart- als bridgebonden stilgelegd.

Onze bezoekers zijn, waar mogelijk, zo goed mogelijk geïnformeerd en het bestuur zal u in ieder geval via deze site én onze facebookpagina op de hoogte houden.

Zodra nieuwe agenda afspraken gemaakt kunnen worden kan dat via het privé telefoonnummer van Rianne: 06-51871086.

Geplaatst in Algemeen, Biljart, Bridge, Dammen, Go, Schaken | Reacties gesloten

Dick Jaspers

Ons centrum is 2020 begonnen met een hoogtepunt. Niels van der Vlist, die als voorzitter afscheid heeft genomen van Stichting De Hoog biljart en bridgecentrum, mocht een partijtje spelen tegen 4-voudig wereldkampioen Dick Jaspers.

De belangstelling was groot. Tijdens de clinic werd er veel gelachen en geapplaudisseerd voor de kunsten van deze grootheid in driebanden.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties gesloten

Bridgeles voor beginners

Er zijn alweer voldoende aanmeldingen en daarom begint er op woensdagavond 22 januari bij Bridgekring Ons Genoegen weer een nieuwe bridgecursus voor starters (10 woensdagavonden).
Deze zal gegeven worden door Marcel Bergshoeff, volgens de lesmethode van de Nederlandse Bridge Bond “Start met bridge”.
De cursus kost € 50,-. U bent dan gratis lid van Bridgekring Ons Genoegen voor de rest van dit bridgeseizoen. De kosten voor het lesboek en werkboek samen is € 30,90.U kunt daarna de rest van het seizoen spelen op donderdagmiddag of donderdagavond. Zie https://www.nbbclubsites.nl/club/5016.
Voordeel is: opvang, ook nog ná de cursus, lidmaatschap van de Nederlandse Bridgebond en daarmee maandelijks het blad “Bridge”.
Na deze 10 lessen bieden wij u aan nog 2 avonden of middagen vrijblijvend bij ons te spelen waarbij we u nog zullen begeleiden en u kunt proeven hoe het op een club toegaat.

De cursus vindt plaats in de bridgezaal bij biljart en bridgecentrum De Hoog, Nieuwe Gouwe OZ 11b, 2801 SB Gouda en start om 19.45 uur.

U kunt zich opgeven bij Rianne Schuizeman rschuizeman@hotmail.com en het totaalbedrag ad € 80,90 overmaken op NL13RABO 0366.8706.02 t.n.v. R. Schuizeman te Gouda.
U mag het ook contant voldoen op uw eerste les.

Geplaatst in Bridge | Reacties gesloten

Halve marathon bridgen

Bridgekring Ons Genoegen organiseert  de jaarlijkse

HALVE MARATHON BRIDGEN

ZATERDAG 25 januari 2020
VAN 10.00 tot 17.00 UUR

Kosten € 45,00 per paar incl. LUNCH

Speelgelegenheid:
Biljart en bridgecentrum De Hoog
Nieuwe Gouwe Oostzijde 11b
2801 SB Gouda

De speelzaal is rookvrij; er zal een rookpauze worden ingelast

Informatie en aanmelden kan tot uiterlijk 24 januari 2020
via de website www.nbbclubsites.nl/club/5016
of per mail aan rschuizeman@hotmail.com
met vermelding van namen deelnemers, NBB lidnummer,
e-mailadres en telefoonnummer

Uw aanmelding is definitief na betaling via overmaking van € 45,00 naar
bankrekening NL13 RABO 0366 8706 02
t.n.v. R. Schuizeman

Geplaatst in Bridge | Reacties gesloten

Lisan van Os opnieuw kampioen

Lisan is opnieuw Nederlands Kampioen libre klein interval geworden. Hulde Lisan !!!

Geplaatst in Geen categorie | Getagd met | Reacties gesloten

Bridgelessen

Starterscursus bridgen

Op dinsdagavond 17 september 2019 begint Bridgekring Ons Genoegen weer een nieuwe bridgecursus voor starters (10 lessen).

Deze zal gegeven worden door Wim Teunissen volgens de lesmethode van Berry Westra.

Voor wie lid wordt van Bridgekring Ons Genoegen (max. € 70,-) is deze cursus geheel gratis. Je betaalt alleen het lesboek ad € 14,95.

Je kunt dan het hele seizoen spelen op donderdagmiddag of donderdagavond. 

Voordeel is: opvang, ook nog ná de cursus, lidmaatschap van de Nederlandse Bridgebond en daarmee maandelijks het blad “Bridge”.

Wie zich (nog) niet wil binden betaalt € 50,- voor deze 10 lessen.

Vervolgcursus bridgen

Voor diegene die al een beginnerscursus heeft gevolgd en al wat thuis of op een club geoefend heeft, start er ook op woensdagavond 18 september 2019 weer een vervolgcursus.

Deze zal gegeven worden door Marcel Bergshoeff.

Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. speelplan, uitgekiend uitkomen, gestoord bieden, snit, hoe naar slem en een paar handige conventies.

Deze vervolgcursus duurt 12 avonden en kost € 50,- plus lesboek ad € 14,45

Beide cursussen vinden plaats in de bridgezaal bij biljart en bridgecentrum De Hoog, Nieuwe Gouwe OZ 11b, 2801 SB Gouda.

Wie interesse heeft of iets meer wil weten of nog iemand kent die hier graag gebruik van wil maken kan per mail contact opnemen met rschuizeman@hotmail.com of telefonisch op 06-51871086.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties gesloten

Damlust Gouda Nederlands kampioen

Zaterdag 15 juni werd in Huissen in Gelderland de finale van het landelijke beker dammen gespeeld en Damlust had zich daarvoor geplaatst.

Met de beker wedstrijden speel je met een viertal en niet zoals in de competitie met tien man. Dat betekent wel dat je de 4 sterkste spelers van jouw club dan kan opstellen. Vorig jaar eindigde Damlust op de 4e plaats wat al top was, maar deze keer is het anders want het Damlust viertal met Martijn van IJzendoorn, Erno Prosman, Ben Provoost en Sven Winkel werd kampioen van Nederland!!

Een top prestatie en geweldig nieuws niet alleen voor Damlust maar ook voor denksport centrum De Hoog!!

Geplaatst in Geen categorie | Reacties gesloten

Biljart clinic

Zaterdag 11 mei heeft Raymund Swertz een clinic verzorgd. “Als je hem bezig ziet lijkt het zo makkelijk” verzucht een van de vele belangstellenden.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties gesloten

Zomerbridge

De meeste bridgeclubs houden een zomerstop. Bridgekring Ons Genoegen gaat op de donderdagavonden door met een zomer-ladder-competitie. Vanaf 6 juni is iedereen op donderdagavond uiterlijk 19.30 uur welkom bij Biljart en Bridgecentrum De Hoog. U betaalt € 4,50 per paar. Zowel voor de avondwinnaars als voor de nummers 1 op de ladder is er een flesje wijn.

Geplaatst in Geen categorie | Reacties gesloten

De Gouwe Cup

Geplaatst in Geen categorie | Reacties gesloten
  • Laatste nieuws

  • ___________________________________

  • Geplande activiteiten